0
Winkelwagen
€ 0,00
Ontvangers / Modules & Zo /

Canal Digitaal Cam701 CI+ module voor 2e/3e tv

Canal Digitaal Cam701 CI+ module voor 2e/3e tv
Canal Digitaal Cam701 CI+ module voor 2e/3e tv

Met de CAM-701 kunt u een 2e of 3e tv-set aansluiten. Dit product is alleen bestemd voor bestaande Canaal Digitaal Klant die al een ontvanger/module en een bestaand hoofdabonnement heeft.   Deze m...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 89,50
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met de CAM-701 kunt u een 2e of 3e tv-set aansluiten. Dit product is alleen bestemd voor bestaande Canaal Digitaal Klant die al een ontvanger/module en een bestaand hoofdabonnement heeft.

 

Deze module is te gebruiken in combinatie met door CanalDigitaal gecertificeerde satellietontvangers en geteste tv-toestellen (met DVBS2-tuner voor satellietontvangst).


Let op! De keuze die u maakt bij de selectie bepaald welk abonnement u kan nemen, tevens is dit een verplichte veld.
 

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.