0
Winkelwagen
€ 0,00
Abonnementen / DigiTurk /

DigiTurk uydu Spor Paketi (ao)

DigiTurk uydu Spor Paketi (ao)

Met schotel tv van DigiTurk Euro ben je overal in Nederland en zelfs in een groot deel van Europa verzekerd van de beste, de leukste en de meeste Turkse televisiezenders.

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 26,90
Prijs per Abonnement

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Let op: Turksat heeft een beperkt zenderaanbod. Met een Turksat Ligtv abonnement kunt u naast de vrije zenders op Turksat, 12 zenders van Digiturk onder andere Ligtv`s bekijken.   


DigiTurk Euro / SchotelTV 

 

Met schotel tv van  Digiturk Euro ben je overal in Nederland en zelfs in een groot deel van Europa verzekerd van de beste, de leukste en de meeste Turkse televisiezenders. Schotel tv is bovendien de techniek waarmee je de beste beeldkwaliteit in huis haalt.

 

 Via de schotel

 Om  Digiturk Euro via de schotel te ontvangen heeft u een schotel nodig die gericht staat op Eutelsat W3 7°E of Turksat 4A 42°. Wij adviseren om uw schotel te richten op Eutelsat W3 7°E, namelijk u kunt dan het volledige paket van digiturk ontvangen. Turksat heeft een beperkt zenderaanbod.
 

 

 

Inhoud:

 
  • DT - 9505 HD Digiturk satellietontvanger
  • DT - SmartCard
  • HDMI Cable
  • Afstandsbediening met batterijen
  • voeding
  • Turks Gebruikershandleiding

  •  
Voor meer informatie over Digiturk Klik Hier
Voor de zenderlijst van Digiturk SchotelTV Klik Hier

 

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.