0
Winkelwagen
€ 0,00
Accessoires / Gereedschap /

Hirschmann CKT 75 Coax kabeltester

Hirschmann CKT 75 Coax kabeltester
Hirschmann CKT 75 Coax kabeltester

Hirschmann CKT 75 Coax kabeltesterMet deze kabeltester van Hirschmann, de CKT 75 kun je snel en gemakkelijk je coax kabel, connectoren en koppelingen testen. Voorzien van geluid en licht kun je gem...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 47,95
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Hirschmann CKT 75 Coax kabeltesterMet deze kabeltester van Hirschmann, de CKT 75 kun je snel en gemakkelijk je coax kabel, connectoren en koppelingen testen. Voorzien van geluid en licht kun je gemakkelijk zien bij welk kabel er wat gaande is! Tevens F-bus aan te sluiten op dit gereedschap.


Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.