0
Winkelwagen
€ 0,00
Ontvangers / Modules & Zo /

Joyne Conax Conditional Access Module Contego tbv. Nederlandse Kanalen

Joyne Conax Conditional Access Module Contego tbv. Nederlandse Kanalen

Joyne Conax Conditional Access Module Contego tbv. Nederlandse Kanalen De module is te gebruiken voor Satelliet Recievers en  LCD of Led TV's met ingebouwde DVB-S2 tuner en Common Interface (C...


€ 99,00
Prijs per Stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Joyne Conax Conditional Access Module Contego tbv. Nederlandse Kanalen

De module is te gebruiken voor Satelliet Recievers en  LCD of Led TV's met ingebouwde DVB-S2 tuner en Common Interface (CI) sleuf.  De module is geschikt voor zowel CI alsook CI+ ontvangers, flexibel in te zetten door flexibele abonnementsvormen én flexibele periode!

  • dual decoding (twee kanalen tegelijk decoderen mogelijk)
  • zeer lichte en duurzame constructie

U kunt kiezen uit 2 pakketten:

  • Joyne Travel Lite pakket
  • Joyne Basis pakket

Uitermate flexibel, per maand, kwartaal, halfjaar of jaar (met verlenging) mogelijk een kleine meerprijs van 5€ per maand meerdere aansluitingen mogelijk tot een maximaal van 4.


Aanmeldkosten (éénmalig):

eerste aanmelding € 30,00 + abonnementskosten van de periode naar keuze
extra (sub) abonnement aanmelding € 5,- per maand abonnementskosten.

 

Wat heeft u nodig ?

- Ontvangst signaal via optionele schotel van Eutelsat op 9 graden Oost

- Satellietontvanger met vrij CI slot of TV met ingebouwde satellietontvanger en vrij CI slot (De tv heeft wel een DVB-S2 Tuner nodig)

- Joyne CI module

- Abonnement (maand, kwartaal, halfjaar, jaar)

 

Welke kanalen ?

Joyne Travel Lite is het instap abonnement met Nederlandse basis zenders (waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en alle regionale zenders via enkele carousselkanalen)

Joyne Basispakket bevat bovendien óók zenders als Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie. Ook zullen de zenders Nashville TV, Schlager TV en Oranje TV worden aangeboden en erotische zenders zoals Dusk! en Secret Circle.

Uitzendingen zijn via abonnementsvorm in Conax codering via de Eutelsat satelliet op 9 graden Oost te ontvangen.
Het abonnement kunt u bij ons, als officieel Joyne Partner, afsluiten!

De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor de tv-kijker vele voordelen. De nieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd. JOYNE staat garant voor de toekomst van deze positie!

De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt.
Dit heeft voor de TV liefhebber het voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!

Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt.
De "footprint" (waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden!

Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel.
Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

Zakelijk gebruik Joyne

Hotels, bungalowparken, zorgcentra, eigenlijk voor alle sectoren waar televisiesignalen middels een intern netwerk gedistribueerd moeten worden, biedt Joyje dé oplossing. Maar ook voor sectoren die buiten de landsgrenzen opereren, biedt Joyne het beeld van thuis. Bijvoorbeeld voor de maritieme en transportsector. Baggerbedrijven die opereren in de Perzische Golf kunnen nu gewoon de Nederlandse zenders ontvangen. Maar ook voor bijvoorbeeld Defensie is Joyne ideaal. Joyne is namelijk in Irak, Syrië, Libanon, Israël, Afghanistan met een 85cm schotel te ontvangen!

Buitengewoon uitgebreid – In heel Europa en daarbuiten

Joyne heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (60cm) in heel Europa het radio en televisieaanbod van Joyne kunt ontvangen (ook in Zuid-Spanje, Portugal en Griekenland). Zelfs in het Noorden van Marokko en het Westen van Turkije. Dit biedt zeker voor de zakelijke markt enorm veel voordelen.

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.