0
Winkelwagen
€ 0,00
Joyne - Startersset
Joyne - Startersset

Met deze Joyne startersset kunt u thuis of in uw vakantiehuis televisie kijken.

€ 189,00
Prijs per Stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden

Waar ga jij heen op vakantie?
Er is bijna geen vakantie die de vrijheid biedt van kamperen. Lekker met de camper of gewoon met je tent en slaapzaak, heerlijk in de vrije natuur. Toch willen wij tegenwoordig niks missen, waarom zouden we tegenwoordig ook, als je het kan combineren.
En met deze camping set van Joyne hoeft dit ook niet, even snel aansluiten en u kan nog binnen 10min genieten van uw favorieten televisieprogramma. Of het nu gaat om de regionale zenders of de programma`s op de commerciële Nederlandse zenders, met deze Joyne satelliet-set volg je alles. Met zowel de optie voor Fox sport als Ziggosport bent u er vanaf uw vakantieplek altijd bij als of u op de tribune zit van uw favorietensport evenement.

Wat is Joyne en hoe werkt het:

JOYNE is de nieuwe Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de satelliet. JOYNE is een samenvoeging van Joy (leuk) en Join (verbinden, aansluiten). Met JOYNE willen we mensen verbinden, aansluiten, en ze een leuke tijd laten beleven met de mooiste televisie- en radiozenders in de beste kwaliteit.
Joyne maakt gebruik van de Eutelsat Satelliet 9B op 9° Oost en is te gebruiken met een kleine satelliet schotel. U kan met de Joyne satelliet-set die wij aanbieden vanaf uw vakantie plek in Zuid Spanje tot aan het noorden in Zweden met prima ontvangst uw favorieten programma`s bekijken.
Ook is het mogelijk om deze Set thuis bij uw woning te gebruiken in Nederland of Belgie.

Joyne StarterssetInhoud van deze set:

Een satelliet schotel van 60cm een single lnb kop voor de ontvangst met de schotel een campingstatief om de schotel aan te bevestigen, een coaxkabel van 10 meter om het signaal te versturen tussen de schotel en de ontvanger/tv een satfinder voor het makkelijk vinden van signaal en uw Joyne tv module die er uiteindelijk voor zorgt dat uw Joyne kan ontvangen.
 

  • 60 cm schotel
  • Joyne CI+ module
  • Ontvanger
  • Ontvangstkop
  • bevestiging
  • 10 meter coaxkabel
  • HDMI-kabel
  • SatFinder / Satellietmeter

Joyne werkt met een abonnement
Joyne biedt de volgende abonnementen Joyne travel lite en Joyne Basis met eigenlijk een 3e optie de Joyne Plus die wat extra opties biedt. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden uit de volgende opties voor:

 1 maand, voor als u 1x per jaar op vakantie gaat u heeft dan 1 maand (aaneensluitend) beeld
 3 maanden, voor als u vaker per jaar op vakantie gaat u heeft dan 3x een maand beeld
 6 maanden, voor als u vaker en/of langer op vakantie gaat per jaar 6x een maand beeld
12 maanden voor als u het hele jaar door beeld wilt hebben ideaal voor thuis gebruik.Alles in één set, compleet en simpel te installeren. Voor in het buitenland en Nederland.
Deze set is bij ons exclusief aan te passen naar uw eigen wens, komt u er niet uit, bel ons we helpen u graag verder.

 

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.