0
Winkelwagen
€ 0,00
Ontvangers / Extra Voeding /

Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel)

Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel)

Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel) Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel). Dit product wordt geleverd met alle benodigde kabels in een kant en klaar verpakking. Let er wel op dat voor he...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 39,50
€ 29,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel)

Selfsat Snipe Voeding 220/230 (origineel). Dit product wordt geleverd met alle benodigde kabels in een kant en klaar verpakking. Let er wel op dat voor het gebruik van de Selfsat Snipe, redelijk prijzig product, wij adviseren om gebruik te maken van deze originele voeding die door de fabrikant ontwikkeld is voor dit product.

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.