0
Winkelwagen
€ 0,00
Satelliet & Zo / Lnb / Ontvangstkop /

TV Vlaanderen LNB Triple Quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3

TV Vlaanderen LNB Triple Quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3
TV Vlaanderen LNB Triple Quad - Satellietontvanger Astra 1, 2 en 3

Met deze Triple quad LNB is het mogelijk zowel Astra 1 (19,2° ), Astra 2 (28,2° ) en Astra 3 (23,5° ) satellieten te ontvangen.

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 89,00
€ 79,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Met deze Triple quad LNB is het mogelijk zowel Astra 1 (19,2° ), Astra 2 (28,2° ) en Astra 3 (23,5° ) satellieten te ontvangen. Door de schotel  te richten op Astra 3 (23.5º oost) en de LNB te bevestigen aan het middelste buisje kunt u probleemloos de andere twee Astra satellieten (Astra 1 & 2) erbij ontvangen.

De triple quad LNB is gemaakt om hem gemakkelijk te installeren op schotels van 64 cm en heeft aansluitingen voor maarliefst 4 digitale ontvangers, hij beschikt overigens ook over HDTV ondersteuning zodat u volledig kunt genieten van uw HTDV televisie.

Naast het zenderaanbod van TV Vlaanderen kunt u ook genieten van een uitgebreid aanbod aan gratis Engelse kanalen waaronder alle BBC-zenders, Channel 4, ITV HD, CBS Drama en CBS Action.

Let op dat de ontvanger DiSEqC 1.0 ondersteuning nodig heeft.

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.