0
Winkelwagen
€ 0,00
Satelliet & Zo / Bevestigingsmateriaal /

Universeel Camping Statief CS1 - 80cm

Universeel Camping Statief CS1 - 80cm
Universeel Camping Statief CS1 - 80cm

Dit campingstatief heeft een draaibare driepoot, Is te gebruiken voor schotels t/m 80 cm. Het heeft een hoogte van 80cm. Dit product heeft een draaikop en is dus simpel uit te richten. Materiaal is...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 39,95
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit campingstatief heeft een draaibare driepoot, Is te gebruiken voor schotels t/m 80 cm. Het heeft een hoogte van 80cm. Dit product heeft een draaikop en is dus simpel uit te richten. Materiaal is van aluminium, waardoor het licht van gewicht is. Voor de rest is dit statief inklapbaar, neemt weinig ruimte in beslag en is eenvoudig mee te nemen. 

Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.