0
Winkelwagen
€ 0,00
Satelliet & Zo / SatFinders /

Venton TravelSat Satfinder Pro Digital

Venton TravelSat Satfinder Pro Digital
Venton TravelSat Satfinder Pro Digital

Satellietmeter/Satfinder met LCD display, ingebouwd kompas en geluid.De Venton TravelSat Dishpointer Pro Digital heeft een micro processor. Hierdoor is het product betrouwbaar. Je kunt de signaalst...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 23,95
€ 21,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Satellietmeter/Satfinder met LCD display, ingebouwd kompas en geluid.

De Venton TravelSat Dishpointer Pro Digital heeft een micro processor. Hierdoor is het product betrouwbaar. Je kunt de signaalsterkte aflezen, deze wordt grafisch weergegeven op het display in schalen en getallen. Deze meter geeft ook geluidssignalen, bij een sterkere satellietsignaal, is het geluid veel hoger, bij een lager signaal is het geluid veel lager. Deze satfinder is speciaal ontwikkeld om de zwakste signalen eenvoudig te detecteren.


Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.