0
Winkelwagen
€ 0,00
Ontvangers / Modules & Zo /

Canal Digitaal CI+ Mediaguard Module 3.5

Canal Digitaal CI+ Mediaguard Module 3.5
Canal Digitaal CI+ Mediaguard Module 3.5

Canal Digitaal CI+ Mediaguard module 3.5De officiële Mediaguard module, kaarthouder, goedgekeurd CAM (door Canal Digitaal). Buiten Canal Digitaal is deze module ook geschikt voor TV Vlaanderen en T...

Standaard levertijd

Met 123VandaagBezorgd vandaag geleverd!

€ 64,95
€ 59,00
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Canal Digitaal CI+ Mediaguard module 3.5De officiële Mediaguard module, kaarthouder, goedgekeurd CAM (door Canal Digitaal). Buiten Canal Digitaal is deze module ook geschikt voor TV Vlaanderen en Telesat. Tevens is de module voor bepaalde overige niet goedgekeurde HD-satellietontvangers te gebruiken.


Installatieservice!

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze servicemonteurs. Onze monteur komt dan na het maken van een afspraak bij u langs voor de installatie met professioneel apparatuur.


 

Wij staan voor u!

Satellietzaak.nl heeft de afgelopen achttien jaar een enorme expertise opgebouwd op het gebied van digitale televisie, we kunnen u in alle aspecten adviseren. Onze experts staan u graag te woord voor de juiste oplossing. We denken niet in problemen maar in oplossingen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

© 2018 - Satellietzaak.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.