6 artikel(en)

per pagina
WEERGAVE:
List  Grid 

6 artikel(en)

per pagina
WEERGAVE:
List  Grid 

Triax schotelantennes

Triax schotels

Triax schotels

Triax schotels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Voor iedere klus, van één tot meerdere gebruikers en voor ieder soort klimaat. De schotelantennes van Triax zijn zo geproduceerd dat deze door iedereen gemakkelijk en in weinig tijd gemonteerd kunnen worden. Ook aanpassen, bij verhuizing of opnieuw instellen is eenvoudig.


De elevatie beugel is voorgemonteerd en kan eenvoudig worden bevestigd aan een meurbeugel, tegelvoet, balkonbeugel of buis. Een aanduiding van de afmetingen op de elevatie beugel maakt het gemakkelijk om de gewenste satelliet nauwkeurig in te stellen.
 

Ook de feedarm is voorgemonteerd die je alleen nog hoeft open te vouwen waarna de LNB simpel in de LNB houder klikt.
 

Triax schotel kwaliteitsnormen

De TDS schotels worden gefabriceerd volgens Triax kwaliteitsnormen – de precisie machines en robot-technologie zorgen voor perfecte ontvangstsignalen. Triax satellietschotels zijn verkrijgbaar in 4 maten: TDA 64, 78, 88 en 110. Om de Nederlandse zenders (Astra 1 + 3) in Nederland te kunnen ontvangen is de TDS 64 voldoende. Voor ontvangst van je favoriete Nederlandse zenders in het buitenland, als je bijvoorbeeld op de camping gaat, bieden de andere maten uitkomst. Triax schotels hebben in de satellietwereld – mede dankzij de uitstekende ontvangst signalen een bekende en vertrouwde naam gekregen.